De Styliste

Marion van de Stolpe begon haar carrière als model, maar besloot na 15 jaar om een kinderkledingwinkel te beginnen genaamd Hiawatha. Hiawatha werd al snel een begrip in Nederland en hier begon haar lange carrière in de confectie.

Door haar internationale reizen, met name naar het eiland Ibiza, Marokko en Thailand, raakte Marion geïnspireerd in ‘interior design’.

Haar eigen bedrijf was al snel een feit. Geïnspireerd door natuurlijke materialen, authentieke gebouwen en straatjes, bohemien kleuren op de plaatselijke marktjes, strand, bossen, heide velden, laat ze al deze elementen terug komen in haar ontwerpen op het gebied van fashion en wonen.

Kortom; de ultieme combinatie!
Marion streeft perfectie na tot in elk onderdeel van haar bedrijf: van het zoeken naar de juiste en mooiste materialen tot het vinden van een uniek detail en optimale service.

Zij biedt haar klanten een totaalconcept aan op het gebied van wonen. Van kleine tot grote verbouwing, het ontwerpen en inrichten van woonruimtes, kantoren, horecabedrijven, hotels en tuinen. Zij begeleidt het totale project met alle aandacht en liefde voor de wensen van haar klanten.

Haar stijl? Stoer, sober, warm en ‘spirit of nature’!